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Biblioteca (s) :  INIA Tacuarembó; INIA Treinta y Tres.
Fecha :  08/10/2018
Actualizado :  26/03/2020
Tipo de producción científica :  Artículos en Revistas Indexadas Internacionales
Autor :  MONTOSSI, F.; CAZZULI, F.; BRITO, G.; REALINI, C.; LUZARDO, S.; ROVIRA, P.J.; FONT-I-FURNOLS, M.
Afiliación :  FABIO MARCELO MONTOSSI PORCHILE, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; FIORELLA CARLA CAZZULI ALBA, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; GUSTAVO WALTER BRITO DIAZ, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; CAROLINA REALINI; SANTIAGO FELIPE LUZARDO VILLAR, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; PABLO JUAN ROVIRA SANZ, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; M. FONT-I-FURNOLS.
Título :  The challenges of aligning consumer preferences and production systems: Analysing the case of a small beef meat exporting country.
Fecha de publicación :  2018
Fuente / Imprenta :  International Journal of Agricultural Policy and Research, 2018, v. 6, no. 9, p. 144-159.
ISSN :  2350 - 1561
DOI :  10.15739/IJAPR.18.017
Idioma :  Inglés
Notas :  History article: Received 31 July 2018; Revised 17 September 2018; Accepted 21 September 2018, Published 25 October, 2018.
Contenido :  The beef industry and meat supply chain face several challenges worldwide. These challenges imply increasing overall productivity in order to satisfy a growing population, while keeping a business profitability and product quality and yet minimising its environmental impact. The objective of this paper was to address consumers´ preferences, the effects of production systems on meat characteristics, and national policies and actions developed to improve Uruguayan beef industry competitiveness and exports. To do so, both local and foreign research was reviewed. In this context, sustainability arises as the big issue to be faced by beef production systems and its consideration will affect meat quality characteristics. To match consumers´ preferences and beef production systems will represent a major challenge for the meat industry around the world. Both private initiatives and public policies will be fundamental to achieve this goal.
Palabras claves :  CONSUMERS; MEAT QUALITY; PRODUCTION SYSTEMS; SUSTAINABILITY.
Thesagro :  INDUSTRIA DE LA CARNE.
Asunto categoría :  A50 Investigación agraria
Marc :  Presentar Marc Completo
Registro original :  INIA Tacuarembó (TBO)
Biblioteca Identificación Origen Tipo / Formato Clasificación Cutter Registro Volumen Estado
TBO102736 - 1PXIAP - DD
TT103073 - 1PXIAP - DDPP/IJAPR/2018/69/Montossi

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1.Imagen marcada / sin marcar Fernández Abella, D.; Ibáñez, W.; De Mora, M. Efecto del momento del servicio, número de servicio y período entre servicios, sobre la fertilidad de ovejas merino sincronizadas con servicio a corral Producción Ovina, 2006, v. 18, p. 49-55
Biblioteca(s): INIA Tacuarembó.
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